Bilsem Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Süreci Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı.

Kahta Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Bilim Sanat Merkezi tarafından BİLSEM öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci ile üstün yetenekli öğrencilerin özellikleri konularında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Kurum müdürümüz Abuzer Özdemir ile Bilim sanat Merkezi Müdürü Murat Aslan tarafından Kahta , Sincik ve Gerger ilçelerindeki okul idarecileri ile Sınıf öğretmenlerine üstün yetenekli öğrencilerin özellikleri , BİLSEM'de uygulanan programlar  ve BİLSEM öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Kahta'daki Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü BAŞLI ; BİLSEM öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak için okul idarecileri ve sınıf öğretmenlerimizin önemli görev  ve sorumlulukları olduğunu belirterek sürecin iyi bir şekilde takip edilmesi gerektiğini belirtti.

08-01-2024

08-01-202408-01-202408-01-202408-01-2024