SORUMLULUK BÖLGEMİZE YENİ ATANAN REHBER ÖĞRETMEN-PSİKOLOJİK DANIŞMANLARA UYUM EĞİTİMİ VERİLDİ.

Sorumluluk bölgemizde yer alan okullarımıza ilk atama ile atanan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara  Kahta Bilsem Konferans salonunda uyum eğitimi programı düzenlendi.

Sorumluluk bölgemizde yer alan okullarımıza ilk atama ile atanan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara yönelik 13.10.2023 tarihinde Kahta Bilsem Konferans salonunda uyum eğitimi programı düzenlendi.Kurum müdürümüz Abuzer Özdemir açılış konuşması yapıp rehber öğretmen iare ilişkilerinde dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. Rehberlik Hizmetleri Bölümü Başkanı Ömer Arutay Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümünü tanıtıp bölüm çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Abdullah Kurt Özel Eğitim Hizmetlerini tanıtıp öğrenci yönlendirme süreci, bireyselleştirilmiş eğitim planı, evde eğitim, destek eğitim odası  ve özel eğitim sınıfları hakkında bilgilendirme yaptı. Kurumumuz Rehber Öğretmen-Psikolojik Danışmanlarından Merve Nur Çiçek ihmal, istismar ve şiddet durumlarında yürütülecek iş ve işlemler hakkında bilgi verdi. Kurumumuz Rehber Öğretmen-Psikolojik Danışmanlarından Ayça Nur Dişkaya rehberlik servislerinde tutması gereken evraklar, desimal dosya sistemi hakkında bilgi verdi.

Yayın: 24.10.2023 - Güncelleme: 24.10.2023 15:22 - Görüntülenme: 267