Ekm

Kurum Ziyaretleri kapsamında Kurum Müdürümüz Abuzer ÖZDEMİR ile Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanımız Abdulkadir ERTÜRK Besni RAM, Adıyaman YEDAM (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) ve Adıyaman ÇİM (Çocuk İzlem Merkezi)' e ziyaret gerçekleştirdi.

Ekm

2022- 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLÇE PSİKOSOSYAL KORUMA, ÖNLEME VE KRİZE MÜDAHALE KOMİSYONU I. DÖNEM BAŞI TOPLANTISI ŞUBE MÜDÜRÜ MEHMET BAYRAM BAŞKANLIĞINDA YAPILDI. TOPLANTIYA KURUM MÜDÜRÜMÜZ ABUZER ÖZDEMİR, REHBERLİK HİZMETLERİ BÖLÜM BAŞKANI ABDULKADİR ERTÜRK, REHBER ÖĞRETMEN/ PSİKOLOJİK DANIŞMANLARDAN YASİN ORMAN, İLYAS BENEK, EMRAH KAR VE AYSEL YILDIRIM KATILDI.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenler Toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü BAŞLI  başkanlığında Bilsem'de yapıldı. Toplantıya Şube Müdürü Mehmet BAYRAM ,  Rehberlik ve Araştırma Merkezi(RAM) Müdürü  Abuzer ÖZDEMİR  ile Kahta ,Gerger ve Sincik İlçelerinde görev yapan Rehber Öğretmenler/psikolojik Danışmanlar katıldı. Toplantıda;

-Rehberlik Hizmetleri yıllık çerçeve planları

-Genel ve yerel hedefler,

-Bağımlılıkla Mücadele, okullarda şiddetin önlenmesi ve azaltılması ile ilgili iş ve işlemler,

-RAM'a öğrenci yönlendirme süreci

-Risk haritaları ve RIBA ile ilgili açıklamalar,

-Özel Eğitim Hizmetleri Bölümünde yürütülen çalışmalar ve sık sorulan sorular,

-Hizmetiçi eğitim talepleri konulu gündem maddeleri görüşülmüştür.

Toplantı "Veli Akademisi" projesi kapsamında başarı gösteren öğretmenlere başarı belgesi verilmesiyle sona erdi.

Eyl

Kurumumuz rehberlik hizmetleri bölümü tarafından hazırlanan okul servisleri ve taşımalı eğitim şoförlerine yönelik broşüre ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

Tem

Kurumumuz sorumluluk bölgesi olan Kahta, Gerger ve Sincik ilçelerindeki okullarda görev yapan rehber öğretmen/ psikolojik danışmanların katıldığı sene sonu koordinasyon toplantısı Zoom üzerinden online gerçekleştirildi. Toplantıya Kahta İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Bayram, Kahta Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Abuzer Özdemir ve 93 Rehber Öğretmen/ Psikolojik Danışman katıldı.