İlçemizde bulunan özel eğitim öğretmetmenleri bir araya geldi.

Ock

Kahta Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Bilim Sanat Merkezi tarafından BİLSEM öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci ile üstün yetenekli öğrencilerin özellikleri konularında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Ock

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Kahta Aile Destek Merkezinde  kursiyerlere engelliler hakkında farkındalık yaratması amacıyla sunum yapıldı ayrıca RAM iş ve işleyişi hakkında bilgi verildi.

Ara

Kurumumuza bağlı bütün özel eğitim sınıflarıa ziyarette bulunduk.

Alanın açılmasında emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Sorumluluk bölgemizde yer alan okullarımıza ilk atama ile atanan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara  Kahta Bilsem Konferans salonunda uyum eğitimi programı düzenlendi.

Ekm

''5-7 Ekim 2023 tarihleri arasında planlanan Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı, Yeşilay Genel Merkezinde başladı. Çalıştaya Millî Eğitim Bakanlığı yöneticileri, millî eğitim uzmanları, rehber öğretmen/psikolojik danışmanlar, akademisyenler ve ilgili kamu kurumlarından temsilciler katılıyor''